Vælg en side

Velkommen til
Sport Event Syd

BUSINESS CHALLENGE
– Sønderjyllands aktive erhvervsnetværk.

I 2018 bydes Sønderjyllands Erhvervsliv op til dans på stor og lille klinge med BUSINESS CHALLENGE Cykling. Cykelnetværket er for private- og offentlige topledere og ejerledere, der søger udfordringer og udvikling – både personligt og professionelt.

BUSINESS CHALLENGE er et erhvervsnetværk, der har fysisk aktivitet som omdrejningspunkt.

Uanset hvilket cykelmæssigt niveau, du har, kan du være med.

Er du klar til at tage hul på strabadserne? Vi mødes i træningscenteret, på landeveje og i netværket for at komme i storform, udvikle os socialt og skabe ny forretning.

Sønderjysk erhvervsliv finder formen sammen

BUSINESS CHALLENGE Cykling er et målrettet netværk for private- og offentlige topledere og ejerledere – kombineret med intensiv træning i ni måneder. Træningen kulminerer med en netværkstur sydpå til en spændende cykeldestination, hvor der køres daglige etaper og netværkes intenst. Netværket er professionelt faciliteret af Sport Event Syd.

Uanset hvilket cykelmæssigt niveau, du har, kan du være med

Det er for dig der har cyklet i mange år og for dig der skal ud og købe racercykel og træningstøj og lære det fra bunden. Hvis man kunne tænke sig cykling som sport, er BUSINESS CHALLENGE Cykling et perfekt sted at starte.

Der er plads til alle og vi indretter træning og ture, så der køres i et tempo, hvor alle erhvervsledere med en travl hverdag kan være med.

Hvis du aldrig har cyklet før, skal du vide, at det er en fantastisk motionsform. Du oplever masser af natur og kommer i dit livs form uden at belaste led for hårdt. Vi lægger stor vægt på at få nye ind i gruppen – især hvis du aldrig har siddet på en racer før.

Bliv sund, glad og skab forretning

I evalueringen af lignende forløb andre steder siger 96,4% af alle deltagere, at de har fået stort eller rigtigt stort sundhedsmæssigt udbytte af at være med i netværket. Og 93% har fået et stort eller meget stort socialt udbytte af timerne på cykel. Endelig har over halvdelen fået stort eller meget stort forretningsmæssigt udbytte.

Så hvis du vil i bedre form, hygge dig i et uformelt netværk og skabe en bedre forretning, er det nu, du skal pumpe cyklen!

Er du medlem af en af de nævnte erhvervsnetværk eller SønderjyskErhvervsklub koster BUSINESS CHALLENGE 2018, 16.900,- (for ikke medlemmer 18.400,-) og inkluderer:

 • Træning i ni måneder.
 • Lørdagstræning med udgangspunkt i en at netværkets virksomheder
 • Minimum tre netværksmøder med eksterne indlægsholdere
 • Styrketræning fra januar til marts.
 • Landevejstræning fra april til september. Ugentligt en hverdag 17.30-19.00 og lørdag 08.00-12-00
 • 2 sæt Cykeltøj inkl. firmalogo
 • Tur til en spændende cykeldestination. Rejsen inkl. ophold er med i prisen (ekskl. cykelleje)
 • Turen bliver fire dage i september – onsdag/søndag – så du kun er væk fra din arbejdsplads i 3 dage

BUSINESS CHALLENGE udbydes i samarbejde med:

Aabenraa Erhvervsforening
Haderslev Erhvervsråd
Tønder Erhvervsråd
SønderjyskErhvervsklub

Målet er, at deltagerne kommer fra hele Sønderjylland. Lørdagstræningen har udgangspunkt i deltagernes virksomheder. Vi kommer derfor til at cykle i hele landsdelen.

Det praktiske:

Træning i ni måneder.

Fra januar til marts:

 • Styrketræning en hverdagsaften i ugen, enten i Sønderborg eller Aabenraa.
 • Mulighed for fælles Mountainbike/Citybike træning lørdag formiddag.

Fra april til september:

 • Ugentlig fællestræning på landevejen i Sønderborg eller Aabenraa. Træningen er på en hverdag fra 17.30-19.00 og om lørdag 08.00-12-00.
 • Til lørdagstræningen mødes vi i en at netværkets virksomheder og spiser morgenmad sammen inden dagen træning.
 • Minimum tre netværksmøder med eksterne indlægsholdere.

Til efteråret 2018 går turen til en spændende cykeldestination (fire dage – onsdag/søndag – så du kun er væk fra din arbejdsplads i 3 dage), Det bliver en fantastisk tur. Mildt vejr, og masser af udfordrende terræn for alle.

Holdene afhænger af tilmelding. Er der basis for og ønske om det, kan der oprettes rene kvinde- og herrehold.

Interesseret?

Kontakt Per Hussmann på perhussmann@me.com eller på 2042 1959 for deltagelse eller hvis du har spørgsmål.

Tilmelding til Business Challenge netværket eller infomødet, senest d. 8. januar.

Der afholdes infomøde i hhv. Aabenraa og Sønderborg hhv. den 9. og 11. januar.

Det med småt:

Sport Event Syd er forening, hvis formål er: – ved idræt, events og andet kulturelt virke, at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel. Sport Event Syd arbejder med arrangementer og events der er med til sætte landsdelen på landkortet og styrke landsdelens brand og image og der igennem være med til, at understøtte virksomheders tiltræknings – og fastholdelsespolitik. Sport Event Syd organiserer bl.a. den årlige event ”DHL Stafetten Sønderjylland”.

Det fremgår af vedtægterne, at foreningen er almenvelgørende eller på anden måde almennyttig. Midler og eventuelle overskud ved foreningens arrangementer anvendes til foreningens eget formål, herunder støtte til andre tilsvarende foreninger med et formål foreneligt med foreningens formål.

Netværk er samlingspunktet og Business Challenge ses ikke som en pendant til Team Rynkeby, Cykelnerven o.lign. Business Challenge vil, som udgangspunkt, ikke opsøge offentlig profilering og mediedækning.

Læs mere om Sport Event Syd på hovedsiden.

Sport Event Syd – Mere sport til hele Sønderjylland