ONSDAG 28. AUGUST 2024
DHL STAFETTEN SØNDERJYLLAND

Festdag med hygge, samvær og motion

 

DHL STAFETTEN SØNDERJYLLAND

 

Lidt om DHL Stafetten Sønderjylland

Siden DHL Stafetten kom til Sønderjylland i 2015, er stafetten blevet en kæmpe succes med over 7000 deltagere. DHL Stafetten er en ”sommerfest” der hvert år samler over 200.000 deltagere i Sønderjylland, København, Aarhus, Odense, og Aalborg. Deltagerne kommer primært fra virksomheder, men alle er velkommen til at stille hold.

Holdånd og hygge går hånd i hånd når DHL Stafetten løber af stablen i Aabenraa til august: 

”DHL stafetten er en firmafest med indbygget motion. Man samles for at løbe, og så skaber vi rammerne for hygge og samvær med kollegerne”

Ikke-løbere kan også være med på en gåtur 

DHL stafetten Sønderjylland er ikke kun, som navnet måske antyder, en stafet, hvor det går ud på at være hurtigst og aflevere stafetten. Der er også mulighed for at tilmelde sig en gå-rute på 5 km, som kommer til at gå igennem den smukke sønderjyske natur.

Et hyggeligt fyraftensarrangement 

For at kunne stille et hold skal man have 5 deltagere. Selve arrangementet starter kl. 18.00 omkring Aabenraa Stadion.

Når man har tilmeldt sit hold, skal man også huske at købe plads i den hyggelige teltby, hvor man bliver tildelt pladser ved borde/bænkesæt, så man kan sidde samlet og nyde den madkasse der følger med i prisen. Madkassen indeholder lækkert brød, pålæg og andet godt. Der er også en øl eller vand med pr. deltager.

All inclusive

All Inclusive blev et stort hit allerede det første år, så det gentager vi igen i år. All Inclusive er for jer der ikke vil bøvle med catering o.lign.. Vi sørger for lækker mad og drikke til alle jeres deltagere – I skal blot møde op. Så står vi klar med en lækker grillbuffet og sørger for der er kolde øl, vin og vand frit tilgængeligt hele aftenen. 

All Inclusive er inkl. teltpladser i et specielt lækkert teltområde direkte ved løberuten. Vi sørger desuden for at dække flot op til jer. Kort sagt, bare mød op og nyd aftenen. Holdets startnumre skal købes seperat.

Ikke kun en folkefest

DHL Stafetten er ikke kun en folkefest, det er også Sønderjyllands største firmafest. Efter stafetten eller gåturen, er socialt samvær og hygge i fokus. Madkasserne pakkes ud og faklerne bliver tændt. Som afslutning, vil himlen blive oplyst af et festfyrværkeri.

Er I klar til DHL Stafetten Sønderjylland sidste onsdag i august?

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

DHL Stafetten Sønderjylland arrangeres af Sport & Event Syd

 

websitet er udviklet af: YCA.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationerne først!

Tak for din tilmelding!