Danskerne kan igen deltage i ”Verdens største motionsfest”

DHL Stafetten åbner igen op for at dyrke fællesskab og motion under åben himmel, og mange virksomheder melder allerede klar.

Den 25. august får sønderjyderne igen mulighed for at trække i løbetøjet for at løbe eller gå 5 km, når der, traditionen tro, afvikles DHL Stafetten i Aabenraa.

Vi ser frem til at startskuddet atter kan give genlyd i de store grønne arealer. Som vanligt får firmaer, foreninger og privatpersoner mulighed for at stikke i løbeskoene og hoppe i de løbeshorts, som måske er blevet lidt strammere under nedlukningsperioden.

Sammenhold og trivsel skal tilbage

I det forgangne år har mange mennesker haft begrænset mulighed for at bibeholde fællesskaber, og socialt har der ikke været mange lyspunkter. Det gør sig både gældende i firmaer, foreninger og for danskerne generelt. Det har skabt dalende trivsel, nedadgående arbejdsglæde og mere ensomhed, som har resulteret i nogle samfundsmæssige problemstillinger, hvilket vi gerne vil gøre en aktiv indsats for at ændre.

Vi håber derfor, at mange vil tage imod invitationen og derigennem fremme sammenholdet, styrke arbejdsglæden og øge den generelle trivsel.

Samtidig er det vores forhåbning, at det giver deltagerne en motivation til træne op imod arrangementerne, og får oparbejdet nogle sunde motionsrutiner, som kan udmønte sig i en sundere og mere aktiv livsstil.

Sundhedsmæssigt forsvarligt

Efter regeringen, med bred opbakning fra Folketingets partier, præsenterede deres genåbningsplan med en gradvis udfasning af forsamlingsforbuddet og genåbning af samfundet med, blandt andet coronapas, er arrangørerne optimistiske.

Skulle corona-restriktioner eller corona-situationen i almindelighed resultere i en aflysning, så giver vi naturligvis refundering til alle.