ONSDAG 28. AUGUST 2024
DHL STAFETTEN SØNDERJYLLAND

Praktisk information

 

DHL STAFETTEN SØNDERJYLLAND

 

Praktiske informationer

HVAD ER DHL STAFETTEN SØNDERJYLLAND?

DHL Stafetten er en stafet for hold, hvor man deltager i hold af 5 deltagere – enten til 5x5km stafetløb eller en 5km gåtur.

TID OG STED

DHL Stafetten Sønderjylland afholdes på Stadion i Aabenraa, Vestvejen 25, 6200 Aabenraa. Stafetløberne skydes i gang kl. 18.00 og walk kl. 18.45. Pladsen lukker med fyrværkeri ca. kl. 21.20. Ruten for løberne er en 5 km rundstrækning på og omkring pladsen, mens gå-holdene kommer rundt i byen.

All INCLUSIVE

Hvis I ikke vil bøvle med catering o.lign., så kan I vælge All Inclusive. Vi sørger for lækker mad og drikke til alle jeres deltagere – I skal blot møde op. Vi vil stå klar med en lækker grillbuffet og der er kolde øl og vand frit tilgængeligt hele aftenen. Vi sørger desuden for at dække flot op til jer. Kort sagt, bare mød op og nyd aftenen. I prisen er der inkluderet pladser i et specielt teltområde direkte ved løberuten.  (Bestil venligst senest d. 14 dage inden)

VIGTIGT! Holdets startnumre skal købes separat ved siden af All Inclusive pakken!

PRISER

Hvad koster et hold?

Det koster 845 kr. pr. hold indtil d. 1. juni og 895 kr. fra d. 1 .juni. Et hold er på 5 personer. (momsfrit)

Hvad koster bord/bænke sæt i telt?

Det koster 1.045 kr. Der er plads til 8 personer ved et bord. Priserne er ekskl. moms..

Hvad koster et All inclusive?

Det koster 2.400 kr. pr. hold. Et hold er på 5 personer. Der er pladser i telt inkluderet i denne pris. Prisen er ekskl. moms.

VIGTIGT! Holdets startnumre skal købes seperat.

MADKASSEN

Holdets madkasse afhentes i Udleveringsteltet mellem kl. 16.30 og 20.30. For at få udleveret madkassen skal man aflevere den madkassekupon som hvert hold får udleveret i kuverten med startnumre. Madkassen opbevares på køl indtil i ønsker at spise.

TELTE

Man kan tilkøbe bord/bænke pladser i de opstillede telte. Teltepladser og bord/bænkesæt er ikke inkluderet i holdprisen. Oversigtskort over indretning af teltområdet, skiftezonen m.m. vil på dagen kunne findes på pladsens info-tavler.

PRIVATOMRÅDE

Der er afmærkede privatområder, hvor det er muligt at opstille egen pavillon. Denne må maks. være 6x3m. Telte vil blive fjernet uden varsel. Der må tranporteres ting ind på sækkevogn og lign. mellem kl. 14.00 og 17.00.

STARTTIDER

Stafetten skydes i gang kl. 18.00 hvor 1. løber fra holdene med startnumrene 1-99 sendes afsted. Herefter sendes der 100 hold afsted af gangen med ca. et 1 minuts mellemrum. Kom i god tid, så I kan finde jeres plads i skiftezonen.

Gå-holdene startes kl. 18.45. Der er mange der har valgt at gå, så gør jer klar i startområdet i god tid. 

DEPECHEN

Tidtagningschippen er monteret i depechen, som dermed registrerer alle tider – både holdets samlede tid og hver løbers individuelle tid. Det er vigtigt, at depechen er med under hele løbet for, at tiderne bliver registreret.

Se hvordan den ser ud og bruges her: https://youtu.be/VrMwWsQ2hjs

SKIFTEZONEN

Skiftezonen er det område hvor alle løbere starter og løber i mål, og hvor løberne giver depechen videre til holdets næste løber. Kun de løbere der skal skifte, må være i skiftezonen. Skiftezonen er inddelt i startbåse – find jeres vha. skiltene med startnummer-intervaller der er opsat i skiftezonen.

STARTNUMRE

Alle løbere skal placere deres startnummer synligt på brystet. Alle startnumre er markeret med et lille rødt tal fra 1 til 5. Det er vigtigt, at man løber med det startnummer der passer til den tur man løber. Er man sidste løber, skal man altså løbe med startnummeret med det lille røde fem-tal.

OBS 
Løber man flere ture for samme hold, skal man fra starten tage alle startnumrene på, for de ture man løber.

Startnumre kan hentes i Udleveringsteltet fra kl. 16.00
Husk at oplyse jeres Holdnummer.

TIDTAGNING MED INTEGRERET CHIP

Hvert hold får én samlet holdtid, og kan også se individuelle løbetider. Tidtagningschippen er integreret i depechen.

Sådan måles tiderne: 

  • Hold tid: Samlet tid fra første løber krydser startstregen til sidste løber krydser målstregen, dvs. inkl. skiftetiden.
  • Individuel tid: Tiden fra løber krydser startstregen til man krydser målstregen, dvs. uden skiftetid. 

Startnumre skal bæres synligt på brystet, så officials kan guide løbere i den rigtige retning.

Obs! Løber man flere ture for samme hold, skal man fra starten tage alle startnumre på for de ture man løber. Skal man løbe en ekstra tur, drejer man til højre efter målportalen og løber ind i gennemløbsslusen og ud på næste runde.

HOLDFOTO

Få et gratis holdfoto i fototeltet i loungeområdet. Fototeltet er placeret tæt ved skiftezonen (markering fremgår af oversigtskortet) og har åbent fra ca. kl. 16.30 til 21.30.

RESULTATER

 Resultaterne kan ses live på Sportstiming.dk 

HOLDSAMMENSÆTNING

Hvis jeres holdsammensætning ændrer sig efter tilmelding, kan I ændre det med jeres “retselv” kode på sportstiming.dk/edit. 

INDSAMLING AF AFFALD

Der indsamles meget affald under DHL Stafetten. Derfor beder vi jer om, at hjælpe med at holde pladsen ren, ved at samle jeres eget affald i den affaldssæk der findes i madkassen, og smide det i de opstillede affaldscontainere når I forlader pladsen. TAK 🙂

PARKERING

Det kan være vanskeligt at finde parkeringspladser, så kom i god tid. Vi henviser til pladser ved Aabenraa Stadion, IBC og Ringridderpladsen. 

Arrangøren tager ikke ansvar for evt. parkeringsafgifter i forbindelse med parkering, og vi henstiller til at man altid selv undersøger gældende parkeringsregler.

CYKLER, BABYJOGGERE M.M

Det er ikke tilladt at løbe med babyjoggere, klapvogne, cykler eller lignende til DHL Stafetten Sønderjylland.

så mange personer løb DHL Stafetten sidste år

Ikke kun en folkefest

DHL Stafetten er ikke kun en folkefest, det er også Sønderjyllands største firmafest. Efter stafetten eller gåturen, er socialt samvær og hygge i fokus. Madkasserne pakkes ud og faklerne bliver tændt. Som afslutning, vil himlen blive oplyst af et festfyrværkeri.

Er I klar d. 28. august?

 

Fra 2024 altid sidste onsdag i august.

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

DHL Stafetten Sønderjylland arrangeres af Sport & Event Syd

 

websitet er udviklet af: YCA.dk